Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Gmail ή έναν Λογαριασμό Google

Λίζα

Αύγουστος 11, 2017 09: 00 / Δημοσιεύτηκε από Lisa Ou

Η Google είναι ένας χρήσιμος λογαριασμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε σε διάφορες σχετικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας Google, όπως το YouTube, το Gmail και το Google Drive και πολλά άλλα. Κυριαρχεί σε όλες τις σημαντικές περιοχές του διαδικτύου, οι περισσότεροι από τους χρήστες του Google μπορεί να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να εξετάσετε τη διαγραφή ενός από τους λογαριασμούς σας στο Google.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό Google ή άλλους λογαριασμούς υπηρεσίας Google, όπως το Gmail, μπορείτε εύκολα να το κάνετε απευθείας από το λογαριασμό σας.

Διαγραφή μηνυμάτων Facebook στο Messenger

1. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των δεδομένων του Λογαριασμού σας Google

Λάβετε υπόψη ότι οι λογαριασμοί και τα δεδομένα του λογαριασμού σας δεν μπορούν να ανακτηθούν μετά την έναρξη της διαδικασίας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστείς αυτά τα δεδομένα και μην τους λυπάς, γι 'αυτό μπορεί να χρειαστεί να μάθεις πώς να πίσω τα δεδομένα στον υπολογιστή σας.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό Google που θέλετε να διαγράψετε.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία προφίλ του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία, μετά εμφανίζεται το μικρό παράθυρο των πληροφοριών λογαριασμού, κάντε κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου.

συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google

βρίσκω Ελέγξτε το περιεχόμενό σας κάτω από Προσωπικές πληροφορίες και προστασία της ιδιωτικής ζωής και κάντε κλικ σε αυτό.

Τότε μπορείτε να δείτε Λήψη ή μεταφορά του περιεχομένου σας, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία αρχείου.

Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα προϊόντα σας στο Google, θα επιλέξετε τα στοιχεία που θα συμπεριληφθούν στο αρχείο σας και θα διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις για κάθε προϊόν.

Διαγραφή μηνυμάτων Facebook στο Messenger

Κλίκ επόμενος.

Επιλέξτε τον τύπο αρχείου, το μέγεθος και τη μέθοδο αποστολής του αρχείου από το αναπτυσσόμενο μενού.
Βήμα 8. Κάντε κλικ Δημιουργία Αρχείο και περιμένετε.

Χρειάζεται μια ώρα έως και ημέρες για να τελειώσει ανάλογα με το πόσα δεδομένα έχετε και στη συνέχεια τα δεδομένα θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή στο δίσκο σας.

2. Διαγράψτε το λογαριασμό σας Gmail

Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς Gmail και θέλετε να καταργήσετε ένα μόνιμα, δεν μπορείτε απλά να το διαγράψετε από το τηλέφωνό σας. Αφού δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε εύκολα τον λογαριασμό σας Gmail.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google που θέλετε να διαγράψετε έναν λογαριασμό στο πρόγραμμα περιήγησης.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου όταν εμφανιστεί το μικρό παράθυρο πληροφοριών λογαριασμού.

Προτού να Προτιμήσεις λογαριασμού Και κάντε κλικ στο Διαγράψτε το λογαριασμό ή τις υπηρεσίες σας.

Διαγραφή μηνυμάτων Facebook στο Messenger

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο επιλογές, επιλέξτε Διαγραφή προϊόντων εδώ.

Βρείτε το προϊόν που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού δίπλα του.

Θα υπάρχει ένα πεδίο όπως παρακάτω, θα πρέπει να εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαληθεύσετε ότι θέλετε να καταργήσετε αυτόν τον λογαριασμό και να αποκτήσετε πρόσβαση στις άλλες υπηρεσίες Google. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Gmail εδώ.

Διαγραφή μηνυμάτων Facebook στο Messenger

Αποκτήστε πρόσβαση στην εξωτερική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το Google στα εισερχόμενά σας. Κάντε κλικ στο εσωτερικό σύνδεσμο για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Gmail. Ο λογαριασμός σας δεν θα καταργηθεί αμέσως, αλλά θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να ολοκληρωθεί.

3. Καταργήστε τον Λογαριασμό σας Google

Αν έχετε προηγουμένως έναν Λογαριασμό Google, αλλά ξεχάσετε τις λεπτομερείς πληροφορίες, μπορείτε να διαγράψετε το Λογαριασμό σας Google. Ακολουθεί μια επίδειξη για τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού Google στο bowser.

Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google που θέλετε να διαγράψετε στο πρόγραμμα περιήγησης.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου στο εμφανιζόμενο παράθυρο.

Μεταβείτε στις Προτιμήσεις Λογαριασμού και βρείτε το Διαγραφή τον λογαριασμό ή τις υπηρεσίες σας, τότε μπορείτε να δείτε το Διαγράψτε το Λογαριασμό Google και τα δεδομένα, κάντε κλικ σε αυτό.

Θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνδεθείτε μετά την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης.

Διαβάστε προσεκτικά το περιεχόμενο στη σελίδα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στις δύο επιλογές στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο κουμπί ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

Διαγραφή μηνυμάτων Facebook στο Messenger

Εξακολουθείτε να έχετε λίγο χρόνο για να προσπαθήσετε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας αν αλλάξετε γνώμη και δεν θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Google, σας επιτρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο στην επόμενη σελίδα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να ανακτήσετε το λογαριασμό σας.

4. Σκουπίστε τα δεδομένα iPhone με το FoneEraser για iOS

Αν θέλετε να ανακυκλώσετε ή να δώσετε το iPhone ή το iPad σε άλλα άτομα, ίσως χρειαστεί να το κάνετε διαγράψτε όλα τα δεδομένα σας στη συσκευή σας με iPhone γόμα δεδομένων αντί να τα διαγράψετε απλά. Ορισμένα διαγραμμένα αόρατα δεδομένα εξακολουθούν να αποθηκεύονται στο iPhone ή στο iPad σας και μπορούν να ανακτηθούν από επαγγελματίες iPhone εργαλείο αποκατάστασης στοιχείων. Έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε FoneEraser για iOS προς την σκουπίστε όλα τα δεδομένα σας στο iPhone ή iPad εύκολα, και εγγυάται ότι τα διαγραμμένα δεδομένα δεν είναι δυνατή η ανάκτηση. Μπορείτε να μάθετε τα λεπτομερή βήματα παρακάτω.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια θα ξεκινήσει αυτόματα.

Συνδέστε τη συσκευή iOS

Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή με καλώδιο USB, στη συνέχεια εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην οθόνη της συσκευής σας, πατήστε Εμπιστευθείτε σε αυτό.

Εμπιστευθείτε τον υπολογιστή σας Εντοπισμός συσκευής

Σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο διαγραφής σε αυτό το βήμα. Υπάρχουν Υψηλό επίπεδο, Μεσαίο Επίπεδο και Χαμηλό επίπεδο για επιλογές. ο Υψηλό επίπεδο συνιστάται σε εσάς.

Επιλέξτε Κατάργηση λειτουργίας

Κάντε κλικ στο Αρχή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ναί στο αναδυόμενο παράθυρο για επιβεβαίωση.

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη Ξεκινήστε τη Διαγραφή

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς να διαγράψετε ένα τιτίβισμα στο iPhone.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν διάφορες επιλογές για να διαγράψετε τα δεδομένα του Λογαριασμού Google, του Gmail ή του Gmail στο iPhone, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο ανάλογα με την περίσταση σας. FoneEraser για iOS σας δίνει τη δυνατότητα να σκουπίστε φωτογραφίες iPhone or σαφή αρχεία παλιοπραγμάτων με μεγάλη ευκολία και ασφάλεια.

FoneLab > Πόρος > Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Gmail ή έναν Λογαριασμό Google

Πνευματικά δικαιώματα © 2020 FoneLab Studio. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.