1 Κάντε κλικ στο εικονίδιο Κλειδί στην επάνω δεξιά γωνία.
2 Εισαγάγετε το email και τον κωδικό εγγραφής στο πλαίσιο.
1 Επιλέξτε Διαγραφή όλων των δεδομένων στην κύρια διεπαφή και, στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας.
2 Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Εύρεση iPhone , ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να την απενεργοποιήσετε.
3 Επιλέξτε Χαμηλή , Μεσαία ή Υψηλή από τις επιλογές και κάντε κλικ στο Έναρξη . Λάβετε υπόψη ότι όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν και δεν θα είναι δυνατή η ανάκτησή τους.
4 Πληκτρολογήστε 0000 στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Γρήγορη σάρωση για να σαρώσετε όλα τα δεδομένα ταυτόχρονα ή να επιλέξετε τη συγκεκριμένη λειτουργία για να τα διαγράψετε ανάλογα.
1 Ελεύθερος Χώρος
Επιλέξτε Ελευθερώστε χώρο από τα αριστερά και κάντε κλικ στην επιλογή Γρήγορη σάρωση αν θέλετε να τα διαγράψετε όλα.
Στη συνέχεια, θα σας δείξει τα αποτελέσματα της σάρωσης. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή . Θα σας δείξει λεπτομερείς πληροφορίες, θα επιλέξετε τα σχετικά πλαίσια και θα ξεκινήσει η διαδικασία.
2 Διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων
Επιλέξτε Διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων και θα ξεκινήσει αυτόματα η σάρωση.
Επιλέξτε τα πλαίσια και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
3 Απεγκατάσταση εφαρμογών
Επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης εφαρμογών και θα ξεκινήσει αυτόματα η σάρωση.
Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης δίπλα σε αυτά που θέλετε να καταργήσετε από τη συσκευή σας.
4 Διαγραφή μεγάλων αρχείων
Επιλέξτε Διαγραφή μεγάλων αρχείων και θα ξεκινήσει αυτόματα η σάρωση.
Επιλέξτε τα πλαίσια και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
5 Φωτογραφίες Καθαρισμού
Επιλέξτε Καθαρισμός φωτογραφιών . Στη συνέχεια, επιλέξτε Αντίγραφα ασφαλείας και συμπίεση ή Εξαγωγή και διαγραφή.
Για την επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συμπίεση" , μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε με βάση την ημερομηνία. Στη συνέχεια, ελέγξτε τα και κάντε κλικ στην επιλογή "Συμπίεση" . Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχικών φωτογραφιών, αν θέλετε.
Για Εξαγωγή & Διαγραφή , επιλέξτε τις φωτογραφίες και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή ή Διαγραφή.